Elektrisch autodelen Ramplaankwartier gaat van start!

Probeer het uit in de proefperiode

Uit de interessepeiling in onze buurt is overduidelijk gebleken dat er veel belangstelling is voor elektrisch autodelen. Samen met Spaarnelanden en de Planetenwijk is gekeken naar de wensen en mogelijkheden. Met enige trots kunnen wij aankondigen deze lente een proefperiode te starten met elektrische auto’s gedurende zes maanden. In deze periode kunt u tegen een extra laag tarief vrijblijvend kennismaken met elektrisch autodelen.


Minder auto’s, prettiger wonen
Elektrisch autodelen is gemakkelijk, slim en voordelig. Door autodelen verminderen we parkeerdruk, stoten we geen CO2 uit, versterken we het buurtgevoel én besparen we geld.

We nodigen u uit om vanaf het eerste uur betrokken te zijn bij dit mooie Haarlemse (burger)initiatief en samen met ons te leren van ervaringen. De proefperiode gaat binnenkort – in mei 2018 - van start.


Samenwerking Spaarnelanden en bewoners
Elektrisch autodelen is een samenwerking tussen Spaarnelanden en bewoners uit Haarlem onder de naam iZoof Carsharing. Ons gezamenlijke doel is om het aantal auto’s in Haarlem te verminderen, en daarmee onze stad groener, socialer en gezonder te maken. Spaarnelanden heeft het initiatief omarmd en wil graag de motor zijn van een duurzame leefomgeving in Haarlem. Graag ontwikkelen we dit initiatief verder in samenspraak met u, want samen kunnen we elektrisch autodelen tot een succes maken in Haarlem!

Schrijf je in