Maak kennis met elektrisch autodelen!

In oktober organiseert iZoof Car Sharing samen met de initiatiefnemers uit de wijken weer instapdagen in het Ramplaankwartier en de Planetenwijk.

Data:
- 13 oktober - Ramplaankwartier - 11:00-16:00 (Ramplaan tegenover Dekamarkt)
- 20 oktober- Planetenwijk- 10:00-13:00 (Middenweg/hoek Van Olststraat, bij de picknickbank)

Tijdens de instapdagen kun je een testritje maken in de elektrische deelauto’s. En wil je meer weten over elektrisch autodelen, heb je hulp nodig met de app of heb je gewoon zin in een gezellig praatje? Kom langs!

Kijk voor meer informatie op onze Facebookpagina: www.facebook.com/izoofnl

Acts of the Region

Woensdag 20 juni jl. spraken spraken Robert Oosting en Marijn van der Maesen namens iZoof Public Drive bij Acts of the Region van Metropool Amsterdam (MRA) over haar rol in het verduurzamen van stadslogistiek. iZoof Sustainable Logistics is een initiatief op het gebied van Zero Emissie Stadslogistiek en Smart Mobility.

iZoof winnaar GO!-NH

iZoof Public Drive won op donderdag 14 juni jl. de prijs voor de beste presentatie en pitch op de Demoday van GO!-NH. Een prestatie waar we ontzettend trots op zijn!

Uit 21 initiatieven waren de beste 10 gekozen die deel mochten nemen aan de GO!-NH accelerator Duurzame Mobiliteit van de provincie Noord-Holland. iZoof Public Drive werd winnaar van de laatste 10 finalisten.

iZoof Public Drive is powered by Spaarnelanden. Bij iZoof geloven we dat duurzame mobiliteit voor iedereen beschikbaar moet zijn. Werk aan de winkel, als we willen blijven gebruikmaken van comfortabel, degelijk, milieuvriendelijk en toekomstbestendig vervoer. Onze rol is om dit te faciliteren, organiseren, regisseren en stimuleren. 

Kopie van LLT_20180614_086.jpg

Elektrisch autodelen Ramplaankwartier gaat van start!

Elektrisch autodelen Ramplaankwartier gaat van start!

Uit de interessepeiling in onze buurt is overduidelijk gebleken dat er veel belangstelling is voor elektrisch autodelen. Samen met Spaarnelanden en de Planetenwijk is gekeken naar de wensen en mogelijkheden. Met enige trots kunnen wij aankondigen deze lente een proefperiode te starten met elektrische auto’s gedurende zes maanden. In deze periode kunt u tegen een extra laag tarief vrijblijvend kennismaken met elektrisch autodelen.