Spring op het treinstation op een elektrische deelfiets en daarna in een elektrische taxi. Of toch zelf een elektrische auto huren? Door standplaatsen van duurzame voertuigen te combineren en aan te bieden bij hotels, openbare locaties en bezienswaardigheden wordt reizen flexibeler dan ooit. Noem het flexreizen. Allemaal mogelijk dankzij iZoof Mobility Hub. De Mobility Hub koppelt allerlei soorten reizigersbehoeften aan diverse soort voertuigen. Dankzij dit brede aanbod kun je makkelijk switchen tussen verschillende voertuigen en zit je niet vast aan een kostbaar eigen vervoersmiddel. Het maakt je vrij om te gaan en te staan. Hiermee bewegen we ons van voertuigbezitters naar voertuiggebruikers. 

 
‘Mobiliteit gaat meer dan ooit hand in hand met flexibiliteit’
 

Regie over de stad en straat

Door mobiliteitsdiensten op strategische locaties in Haarlem en omstreken aan te bieden, dragen we bij aan deelmobiliteit om parkeerdruk en filevorming te voorkomen. Samen met onze partners brengen we de Haarlemse mobiliteitsbranche in beweging. Hiermee is de regie over de mobiliteit in de stad op een duurzame en positieve wijze te beïnvloeden. 

Zodoende wordt bewoners en bedrijven flexibele mobiliteit geboden op strategische locaties, de “Hubs”, zonder daarbij een beroep te moeten doen op de parkeergelegenheid in de binnenstad of op druk bezette bedrijventerreinen. 

Bewoners en werknemers van bedrijven kunnen zodoende de stad uit fietsen of per OV reizen naar de Mobility Hubs om daar vervolgens de huur-of elektrische deelauto te pakken. Dit werkt uiteraard ook andersom. Men kan met de huur- of elektrische deelauto reizen naar de Mobility Hub en vanuit daar de reis naar binnenstad vervolgen met leenfiets of OV.

‘Met de Mobility Hub kun je letterlijk en figuurlijk alle kanten op’
 

iZoof Mobility Hub biedt niet alleen flexibiliteit aan reizigers die niet vast willen zitten aan één voertuig, maar ook aan zakelijke partners. Wil je jouw onderneming of werklocatie inzetten als Mobility Hub? Of duurzame voertuigen – zoals elektrische fietsen, elektrische auto’s of andere duurzame oplossingen – koppelen aan onze hubs?

Neem contact met ons op via de contactpagina om de mogelijkheden te bespreken. 

Mobility Hub-partners zijn meer dan welkom

‘Vrij als een vogel en toch duurzaam’
 

Waarom de Mobility Hub? 

  • Vermindering parkeerdruk

  • Goedkoop, innovatief en eenvoudig

  • Overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik 

  • Overgang van bezit naar gebruik

  • Makkelijk op te schalen

‘Alles om te voldoen aan de wensen van onafhankelijke forensen’
 

Wij werken samen met: 

 

“De ene hotelgast pakt graag de fiets vanaf ons hotel en de andere gaat liever even met de elektrische taxi naar de stad. Of graag met de eigen elektrische auto nadat die aan de laadpaal heeft gestaan. Dankzij onze iZoof Mobility Hub allemaal mogelijk” – Locatiemanager Van der Valk Hotels